Nord-Lock CE İşaretli Emniyet Pulları



Nord-Lock® Grubunun bir parçası olan Nord-Lock® , 1982 yılında yenilikçi kama kilitleme teknolojisini piyasaya sürdüğünde, şirket cıvatalama çözümlerinde dünya lideri olarak mevcut pazar lideri konumuna hızla yükseldi. Şimdi şirket, kamalı kilitleme rondelalarına CE işaretinin eklendiğini duyurarak bir kez daha yeni bir ilke imza atıyor.


Bugün, başka hiçbir küresel tedarikçi CE işaretli emniyet rondelaları sunmuyor ve Nord-Lock'un artık bu başarıya ulaşması , şirketi inşaat ve inşaat sektöründe benzersiz bir konuma getiriyor. CE işareti , Avrupa Birliği (AB) dahilinde yapı ve inşaat sektörüne ürün tedarik eden herkes için bir gerekliliktir ve ürünlerin AB'nin sıkı güvenlik ve kalite düzenlemelerine uygun olmasını sağlar. 


CE işaretine ulaşmanın kilometre taşı, Nord-Lock® varlık nedenini güçlendiriyor : müşteri yatırımlarını korumak ve insanları güvende tutmak. Bu, dolaylı olarak, güvenlik ve güvenilirliğin gerçekten önemli olduğu durumlarda Nord-Lock® verilen ortak olduğuna dair halihazırda yerleşik olan algıyı da güvence altına alıyor .



CE işaretli sabitleme rondelalarının avantajları

Bağımsız ürün değerlendirmeleri

Yüksek kaliteli ürünler

Daha sorunsuz iş süreçleri

Onaylanmış bir üçüncü taraf kuruluşu, ürünlerimizin yüksek performans sunmasını sağlar.

Çamaşır makinelerinizin temel kalite standartlarını karşıladığından emin olun.

AB düzenlemelerine, sıkı güvenlik ve kalite düzenlemelerine uyun



Teklif Al